maanantai 9. helmikuuta 2015

Cosplay Tour Europe -dokumentin ensi-ilta ja lisänäytös lähestyvät, oletko valmis?

© Cosplay Tour Europe
Kyllä, se on totta! Suomen ensimmäisen cosplaysta kertovan dokumentin Cosplay Tour Europe ensi-ilta ja lisänäytös järjestetään Pukuilun maailmassa -näyttelymme yhteydessä maaliskuussa Suomen käsityön museossa.


Mistä on kysymys?

Cosplay Tour Europe on dokumenttiprojekti, jonka tarkoituksena on selvittää eurooppalaisen cosplayn syvin olemus. Viisihenkinen, intohimoinen cosplay-tiimi kiersi kesällä kuukauden verran Euroopassa. He vierailivat eri maiden coneissa, haastattelivat cosplayn kuumia nimiä ja dokumentoivat sekä näkemäänsä että kokemaansa.

Seikkailun päämääränä oli tutustua cosplayn monimuotoisuuteen Euroopassa, nähdä millaista conien teko on ja yhdistää Euroopan cosplaykansaa hitusen näyttämällä, miten hommat hoidetaan muissa maissa!

Ensi-ilta ja lisänäytös

Dokumentin ensi-ilta järjestetään la 21.3. klo 14-18. Dokumentin ensiesityksen jälkeen tekijätiimi pitää Question & Answer -paneelin, jossa heille on mahdollista esittää esimerkiksi dokumentin tekemiseen liittyviä kysymyksiä.

Seuraavana päivänä su 22.3. klo 14-16 järjestetään dokumentin lisänäytös.

Dokumentin kesto on noin 1,5 h ja molempiin esityksiin on vapaa pääsy. Paikkoja on mahdollista varata sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@cosvision.fi ja kerro viestissäsi
- Varaajan nimi
- Puhelinnumero
- Sähköposti
- Mihin esitykseen varaat paikkoja ja monta kappaletta

Molemmat näytökset järjestetään Suomen käsityön museon luentosalissa 2. kerroksessa. Museo sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Kauppakatu 25.

Liity ensi-illan ja lisänäytöksen Facebook-tapahtumaan ja saat viimeisimmät tiedot mm. paikkavaraustilanteesta!

Seuraa Cosplay Tour Europe -dokumentin tekijöitä!

Dokumentin tekijätiimi julkaisee eri sosiaalisen median kanavissa kuvia, postauksia ja lisämateriaalia dokumentin kuvausmatkalta ja järjestelyistä. Löydät heidät Facebookista, Twitteristä, YouTubesta ja Tumblrista. Mahdolliset haastattelupyynnöt voi lähettää sähköpostiosoitteeseen cosplaytoureurope@gmail.com
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti