sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mesenaatti-kampanjamme alkaa tänään!

Cosvision ry:n suunnittelema joukkorahoituskampanja Cosvision 2016 alkaa tänään! Monet varmasti miettivät miksi järjestämme tällaisen kampanjan ja mikä sen tarkoitus on. Se selviää juuri nyt!

Kun Cosvision 2014 oli ohi ja alkoi tapahtuman jälkituotanto, aloimme ideoida vuoden 2016 Cosvisionia. Mietimme, miten voisimme mahdollistaa suuren joukon osallistumisen Cosvisionin järjestämiseen ja monipuolistaa tapahtuman varainhankintaa. Rajatonta määrää vastaavia ja työntekijöitä emme valitettavasti pysty työllistämään ja julkisia avustuksia on leikattu tuntuvasti. Leikkaukset eivät kylläkään ole vähentäneet avustusten hakijamäärää ja aloitteleva harrastajille järjestetty tapahtuma jää usein helposti jalkoihin.

Molempiin ongelmiin löytyi ratkaisu Mesenaatista ja yhteisörahoituskampanjasta! Kampanjan kautta cosplayharrastajat ja muut cosplaysta kiinnostuneet ympäri Suomen voivat osallistua seuraavan Cosvisionin järjestämiseen. Kampanjalla kerätyt varat käytämme Cosvision 2016 tapahtuman mahdollistamiseen; järjestelyiden käynnistämiseen, tilavuokraan ja markkinointiin.


Mikä ihmeen Mesenaatti?
© Mesenaatti.me

Onko Kickstarter tuttu ilmiö? Huikeat 46 000 projektia on rahoitettu amerikkalaisella Kickstarter-sivustolla ja se onkin tullut tutuksi monelle, mutta tiesitkö, että Suomella on aivan oma Kickstarter-sivustonsa?

Mesenaatti on Suomen ensimmäinen yhteisörahoituspalvelu, joka toimii aivan kuten Kickstarter. Jokaisella projektilla on oma sivunsa ja tukemalla projekteja voit saada upeita vastikkeita!

Esittelemme ylpeinä Cosvision 2016 -kampanjan!

Cosvision 2016 -kampanja kestää tästä päivästä aina 7.9.2014 saakka, ja tarjoamme upeita vastikkeita lahjoituksellesi! Tulethan mukaan tukemaan Cosvision ry:tä ja Cosvision 2016 -tapahtumaa? Tehdään se yhdessä mahdolliseksi! Pääset kampanjaan tästä!

Kampanjan vastikkeet

Starttipaketti 10 €   
Kymmenen euron lahjoituksella tuot vuoden 2016 Cosvisionin askeleen lähemmäksi toteutumista! Mutta ei siinä vielä kaikki! Lisäksi saat nimesi Cosvisionin kiitoslistaan sekä  Cosvision-hihamerkin, jota käyttämällä olet mukana edistämässä Suomen cosplaykulttuuria!

Rannekepaketti 35 €  
Kolmenkymmenenviiden euron lahjoituksella takaat paikkasi vuoden 2016 Cosvisionissa. Viikonloppurannekkeen lisäksi tarjoamme sinulle hihamerkkimme sekä paikan kiitoslistastamme. Tee lahjoitus ja ole yksi ensimmäisistä, joilla on lippu plakkarissa!

Tosiharrastajan paketti 50 € 
Tosiharrastajan paketti! Tämä lahjoitus laajentaa vuoden 2016 viikonloppurannekkeesi kattamaan myös Cosvisionin rajoitetun iltajuhlan, kiitoslistaa ja hihamerkkiä unohtamatta. Eksklusiivista!

Vauhtipaketti 100 €   
Oliko vuoden 2014 ohjelmatarjonta niin mielenkiintoista, ettet ehtinyt kaikkiin ohjelmiin? Kutkuttaako jonojen ohi käveleminen? Lahjoittamalla hieman enemmän, saat myös vastineeksi enemmän! Sadalla eurolla saat lipun vuoden 2016 Cosvisioniin sekä sen aikana järjestettävään, rajoitettuun iltatilaisuuteen. Sen lisäksi tarjoamme nimelläsi varatun paikan jokaisesta valitsemastasi ohjelmasta! Puheohjelmat, cosplaykilpailut, konsertit – nyt voit nähdä kaiken vaikkapa eturivistä, ja vieläpä jonottamatta!

Fanaatikkopaketti 300 €  

Yksi lippu vuoden 2016 Cosvisioniin? Check. Yksi lippu vuoden 2016 Cosvisionin yhteydessä järjestettävään iltatilaisuuteen? Check. Yksityisaudienssi vuoden 2016 kunniavieraiden kanssa? Luit oikein! Pääset tapaamaan kunniavieraat, jutustelemaan heidän kanssaan, ottamaan valokuvia – mitä muuta voisit toivoa? Ainutkertaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti