perjantai 18. heinäkuuta 2014

Animecon takana - miten meni?

Animecon tuli ja meni ja Cosvision oli täydessä vauhdissa koko viikonlopun! Cosvisionin joukot toimivat suurimman osan ajasta cosplaymammoina, mutta aikaa jäi myös upouuden Mesenaatti-kampanjan ilosanoman levittämiseen. Jutustelimmekin ihmisten kanssa aina perjantaista lähtien, kyselimme Cosvisionin jälkeisiä fiiliksiä ja ajatuksia vuotta 2016 koskien.

Saimme jonkin verran kysymyksiä viikonlopun aikana, joista osa toistui useampaankin kertaan. Tässä vastailemme muutamaan yleisimpään kysymykseen ja jos pohdit jotain, etkä löydä vastausta alta, jätä rohkeasti kysymys kommenttikenttään!

Miksi Cosvision järjestetään uudelleen vasta vuonna 2016?

Tapahtumaa ei ihanteellisissa oloissa järjestetä muutamassa kuukaudessa ja joskus vuosikin tekee tiukkaa. Kävijät eivät usein näe kaikkea sitä valmistelua, mikä tapahtuu kulisseissa jo kauan ennen tapahtumaviikonloppua. Järjestäjinä halusimme varmistaa, että tapahtuma valmistellaan hyvin, joten 2016 tuntui hyvältä, kiireettömältä tähtäimeltä. Lisäksi Logomon suosio tekee otollisten viikonloppujen löytämisestä haasteellista ja vuosi 2016 tarjosi enemmän vaihtoehtoja. Muutama järjestäjä ajatteli jopa valmistua ennen kyseistä ajankohtaa, joten myös henkilökohtaiset aikataulut vaikuttivat päätökseen.

Mistä Mesenaatti-projektissa on kyse?

Toukokuisen Cosvisionin jälkeen saimme runsaasti kyselyitä ja tarjouksia kiinostuneilta, jotka halusivat tulla toteuttamaan seuraavaa Cosvisionia. Meidän on kuitenkin mahdotonta työllistää niin monta vastaavaa ilman valtavaa kaaosta!

Mesenaatin kautta toteutettu Cosvision 2016 -projekti mahdollistaa jokaisen kiinnostuneen osallistumisen tapahtuman toteutumiseen. Lisäksi jokainen osallistuja saa vastinetta rahoilleen erilaisten vastikkeiden muodossa! Projektin kautta kootuilla varoilla mahdollistetaan vuoden 2016 Cosvisionin aloittaminen.

Miksi haluaisin osallistua Cosvision 2016 -projektiin?

Haluatko saapua kävijäksi vuoden 2016 Cosvisioniin? Haluatko kisaamaan Cosvisionin cosplaykilpailuihin, myymään Cosvisionin taidekujalle tai kuuntelemaan Cosvisionin puheohjelmia? Haluatko saada Suomeen kansainvälisiä cosplaykunniavieraita? Haluatko olla mukana toteuttamassa seuraavaa Cosvisionia? Jos vastasit yhteenkään kysymyksistä kyllä, sinulla on syy osallistua Cosvision 2016 -kampanjaan! Tee se tästä!

Animeconissa paljastui myös seuraavan Cosvisionin väriteema!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti